78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jiří Pala (193.179.147.46) --- 18. 6. 2012
Re: Re:

Pepane, nejsem cukrovarník a ani chemik. Přišlo mi na mysl co je jednodušší a levnější - sušit hrubý krystal, nebo písek. Curovary dělají to co chce neviditelná ruka trhu, nebo management a ten se s cenou nevzrušuje, protože to zaplatíme. Jinak ještě před válkou se hrubý krystal upravoval pomocí modré skalice, aby získal barvu a lesk - dával se prý jeden velký zednický šoufek nasyceného roztoku na várku. A aby na to kontrola finančáků nepřišla, tak portýr měl pod stolem tlačítko a v případě potřeby ho zmáčknul. Byla to extra linka k signálnímu zařízení. Když se rozezněl zvonek a rozblikalo světlo, měla obsluha sušicí rotačky pěkné fofry. Takže Kolomý toho bere několik náklaďáků. Má ho balený v igelitových pytlech, které nejdou roztrhnout a je dokonale odprášen.

J.P.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 57656


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu